Anlægning og byggemodning Nyborg, Odense, Ringe og Svendborg

Hos Poul Sørensens Eftf. ApS har vi mange års erfaring med anlæg, udjævning og byggemodning af terræn. Vi kan hjælpe med at klargøre byggegrunde for det offentlige, industri, landbrug og de private. Har du en ujævn grund med kuperet terræn eller bakker, så kommer vi gerne forbi med bulldozeren og regulerer terrænet. Vores mange års erfaring giver os gode kompetencer til at forberede og anlægge jorden på grunden til byggeprojektet. 

Regulering af terræn og byggegrunde

Vi har erfaring med flere typer af opgaver indenfor anlæg. Bundsikring, sandpude og stabilgrus er alt sammen elementer som gør din grund klar til byggeprojekter. Vi hjælper derfor med at klargøre din grund til projektet, så du får en jævn og reguleret grund med stabilt terræn, som kan bære byggeprojektet. Vi har udført mange reguleringer, byggemodninger og udjævninger til byggeprojekter af både industri og vejnet. Vi har bl.a. været med til at anlægge og klargøre udvidelsen af motorvejen mellem Middelfart og Nyborg. 

Anlægning af sandpude og fundament til perfektion

Hos Poul Dozer arbejder vi omhyggeligt med vores projekter og sikrer et stabilt fundament for dit videre byggeprojekt. Vi udfører udjævning af jord og sandpude fundament for industrien og landbrug, men også mindre projekter for private. Vi opbygger sandpuden og bortkører også den overskydende jord. Vi har udstyr til at lave landmålinger til afsætning og volumenberegninger med GPS.

Vi tilbyder også jordarbejde

Planering af terræn i Nyborg, Odense, Svendborg og Ringe

Erfaren og pålidelig udjævning og byggemodning af terræn til offentlige, industrielle og private projekter. Klargør din byggegrund med vores bulldozer og ekspertise. Få et stabilt og reguleret terræn til dit byggeprojekt.

Priser på regulering af terræn

Vi udfører mange opgaver for store industrivirksomheder og offentlige vejnet. Vi holder til i Ringe, nær Nyborg, Odense og Svendborg. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 40 33 33 73, for at høre om hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer gerne med et uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at sende en mail til os på pouldozer.eftf@gmail.com, eller til at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os her