Bulldozerarbejde på Fyn

Hos Poul Dozer i Ringe har vi flere forskellige typer at bulldozere - alt efter hvor stor en opgave der skal udføres. En bulldozer er en stor maskine på larvefødder, som giver maskinen mulighed for at køre i løst eller vådt fører, hvor andre maskiner vil have problemer. Bulldozere er kendte for det store frontskær, som giver maskinen mulighed for at skubbe eller nedbryde materialer. Ofte bruges bulldozere til nedbrydning af bygninger eller flytning af jord, grus og sten. 

Hos Poul Dozer anvender vi bulldozere til regulering og udjævning af terræn. De fleste af vores opgaver er inden for flytning af jord, sand og grus og bortkørsel af jord. Vi anvender vores bulldozere til jordarbejde og anlæg for både private og erhverv. Vi har bulldozere, der er udstyret med GPS- og laserstyring, som giver os mulighed for at kunne præcisere vores arbejde til punkt og prikke.

Jordarbejde på Fyn

Poul dozer tilbyder følgende opgaver på hele Fyn:

  • Jordarbejde
  • Regulering af kuperet terræn
  • Byggemodning af grunde
  • Opbygning og tilretning af sandpude
  • Vejkasser
  • Bundsikring til anlæg af veje og stier

Vi holder til i Ringe, nær Nyborg, Odense og Svendborg.

Entreprenør med speciale i jordarbejde og anlæg

Hos Poul dozer har vi mange års erfaring i branchen og er specialister i jordarbejde og anlæg. Vi udfører opgaver for det offentlige, erhverv og private. For os er grundighed og kvalitetssikring det vigtige, så du sikrer dig et solidt stykke arbejde uanset om det er i byggeri eller landbrug. Vi overholder naturligvis deadlines og arbejder ud fra de satte standarder og krav. 

Hvad koster entreprenørarbejde?

Vi er klar til at hjælpe dig med dit næste projekt. Vi kommer gerne med rådgivning og uforpligtende tilbud. Ring til os på telefon 40 33 33 73 og hør mere. Du er også velkommen til at sende os en mail på pouldozer.eftf@gmail.com, eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os her