Din lokale entreprenør i Nyborg, Odense, ringe og Svendborg

Hos Poul Sørensen Eftf. er vores speciale jordarbejde. Vi har maskiner og bulldozere til at udføre en række forskellige opgaver inden for terræn og jord. Vi kan løfte større opgaver som udjævning af terræn til anlægning af veje og broer. Vi har også hjulpet mange virksomheder på Fyn med udjævning og forberedelse af terræn til byggeprojekter. 

Kontakt os allerede i dag

Vi hjælper både det offentlige, industri og private med jordarbejde og flytning af jord. Vi har mange års erfaring og ekspertise inden for entreprenørarbejde. Vi har desuden været med til at arbejde på motorvejsbyggeriet mellem Middelfart og Nyborg i flere år. Vi holder til i Ringe, nær Nyborg, Odense og Svendborg.

Skal I have udjævnet terræn?

Vi har kompetencerne til at kunne forberede jorden til byggeprojekter, som anlægning af sandpude og jord. Vi kan tilbyde afsætning og volumenberegning med GPS og vores maskinportefølje består af maskiner både med og uden GPS. Vores primære opgaver er indenfor udgravninger til veje og broer, regulering af terræn til byggeri og bortkørsel af jord. 

Står I overfor et projekt med flytning eller udgravning af jord? - Så ring til os på telefon 40 33 33 73

Entreprenør på Fyn med sans for kvalitet

Poul-dozer er et entreprenørfirma som går op i kvalitet og vi arbejder løsningsorienteret med vores arbejdsopgaver. Vi sætter en ære i at udføre vores projekter og går op i at vores opgaver bliver færdige og afleveret til tiden.

Entreprenørarbejde pris

Du er velkommen til at få en om hvad vi kan tilbyde. Vi vil gerne høre fra dig omkring hvilke projekter vi kan udføre for dig. Du er velkommen til at ringe på telefon 40 33 33 73, eller til at sende en mail på pouldozer.eftf@gmail.com. Du kan også altid udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi hjælper gerne med vejledning og vurdering af opgavens omfang og kommer også gerne med et uforpligtende tilbud på udførelse af projektet. 

Kontakt os her