Jordarbejde i Nyborg, Odense, Ringe og Svendborg

Hos Poul Dozer tilbyder vi alt indenfor jordarbejde på hele Fyn. Vi har hjulpet mange industrivirksomheder og det offentlige med udvidelse af vejnet og regulering af jord. Uanset om du skal have nye bygninger til virksomheden, oprettet en vej eller udjævnet en byggegrund, så kan Poul Dozer hjælpe. For os er ingen opgave for stor eller for lille. 

Bortkørsel af jord inden for jordarbejde

Vi har maskinerne til at kunne hjælpe dig med jordarbejde på hele Fyn. Vores maskiner har den nødvendige teknik og teknologi for at kunne udføre jordarbejde i høj kvalitet og til perfektion. Samtidig har vi mange års erfaring og veluddannede medarbejdere, som sikrer at arbejdet bliver udført efter de bedste standarder. Vi har udstyret til at kunne udmåle og lave volumenberegninger for gravearbejdet. Gennem mange år i branchen, har vi opbygget en bred erfaring inden for alt arbejde og flytning af jord.

Erfaring og høje standarder

Vi sætter en ære i alle vores projekter og står klar til at hjælpe dig med dit næste jordarbejde. Vi leverer et solidt stykke arbejde og sørger for at overholde tidsfrister og aftaler, så du ikke skal bekymre dig om opgaven. Vi går op i retningslinjer og høje standarder indenfor arbejde med anlæg og regulering af jord. 

Vi hjælper med:

  • Terrænregulering
  • Byggemodning
  • Både for erhverv og private

Bortkørsel af jord i Svendborg, Odense, Nyborg og Ringe

Hvis du har en ujævn grund, kommer vi med bulldozeren og hjælper dig med flytning af jord. Vi har maskiner med forskellige kapacitet til forskellige opgaver. Når vi har udført en regulering og udjævning af grunden, tilbyder vi også jordkørsel til flytning af overskydende jord. 

Pris på bortkørsel og flytning af jord

Vi holder til i Ringe, nær Nyborg, Odense og Svendborg. Hos Poul Dozer kommer vi gerne med et uforpligtende tilbud på dit projekt. Ring til os og hør mere om hvordan vi kan hjælpe på telefon 40 33 33 73. Du kan også sende en mail til pouldozer.eftf@gmail.com. Du er også altid velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi straks tilbage.

Kontakt os her